Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Üvegtégla képes leírás - Tégla.tlap.hu
részletek »

Üvegtégla - Tégla.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tegla.tlap.hu » Üvegtégla
Keresés
Találatok száma - 7 db
Üvegtégla

Üvegtégla

Cégünk több, mint egy évtizedes tapasztalattal, és komoly referenciákkal vállal minőségi belsőépítészeti üvegfalak kivitelezését magánszemélyek, üzletek, múzeumok számára is. Teljes körű tervezéssel és nagy szakértelemmel végezzük munkákat. Tekintse meg oldalunkat a részletekért és elérhetőségeinkért, valamint referenciáinkért, és vegye fel velünk a kapcsolatot! Mi minden esetben rövid határidővel, minősítéssel rendelkező szerelvényekkel, egyedi tervezéssel és igény esetén különleges üvegfal dekorációkkal dolgozunk. Weboldalunkon vezetett blogbejegyzéseink között rengeteg tippet kaphatnak s akár Önök is szakértőkké válhatnak. Illetve kollégáink készséggel várják felkeresésüket s kérdéseiket.

Üvegtégla webáruház

Üvegtégla webáruház

Üvegtégla webáruházunkban az alap színtelen üvegtéglákon kívül pasztell színű üvegtéglák, élénk színű üvegtéglák, egyedi méretű, sarok és lezáró üvegtéglák, valamint speciális hőszigetelt és tűzálló üvegtéglák közül válogathat. Egyedi üvegtégla falak kialakításához szintén raktárról kínálunk végzáró üvegtéglákat egy és két oldalon lekerekített változatban, illetve többféle sarok üvegtéglát is. Budapesti raktárunkban személyesen is átvehető a megrendelt üvegtégla, de Budapesten kedvező áron házhoz szállítjuk a megrendelt termékeket, vidékre mennyiség és távolság függvényében árajánlatot adunk.

Koper Üvegtégla

Koper Üvegtégla

Az üvegtéglák általános mérete 19x19x8 cm, 1 cm-es térközzel rakva tehát 25 db üvegtégla tesz ki 1 m2-t. Régebben csak a víztiszta, színtelen üvegtéglák voltak a piacon, 2011-re viszont megjelentek a színek, az eltérő formák, létezik szellőző üvegtégla, járó üvegtégla födémbe, trapéz alakú üvegtégla, tűzálló üvegtégla, üvegtégla tetőcserép, hangszigetelő, golyóálló üvegtégla és még sorolhatnánk.

Üvegtégla falazás

Üvegtégla falazás

Üvegtégla falak készítése, tégla falazat készítése, lakásfelújítás, kőműves munkák! Az üvegtégla falazási technikája. A függőleges üvegtégla fal beépítést könnyítő anyaga az üvegtégla-ragasztó és -fugázó habarcs, amely egyaránt alkalmas bel- és kültéri munkákhoz. Az anyag kitűnő tulajdonságokkal rendelkezik: fagyálló, hőszigetelő, flexibilis, hófehér színű, alkalmazása gyors és könnyű. A habarcsot vízzel összekeverve homogén masszát kapunk, felvitele után az üvegblokkot pontosan a helyére kell illeszteni, majd a felesleges habarcsot még a kötést megelőzően el kell távolítani. Amint a szerkezet stabilan megköt, elkezdhető a fugázás. A habarcsot gumilehúzó segítségével kell a fugákba helyezni, 10 perc száradás után a felületet nedves szivaccsal kell megtisztítani. A fugázás színes csempefugával is történhet. A teljes száradást követően a felület száraz ronggyal tisztítható.

Caracalla fürdőszoba Stúdió

Caracalla fürdőszoba Stúdió

Névadónk a híres római császár, Antonius Caracalla az i.sz. III. században olyan fürdőket építtetett, amelyekben kedvüket lelték és örömmel tartózkodtak az emberek. A nemes hagyományt követve, a Caracalla Stúdió 1992 óta biztosítja Önnek ezt a lehetőséget, hiszen üzleteinkben megtalálható mindaz, amibol Ön felépítheti álmai fürdoszobáját.

Lakásfelújítás magazin -  Üvegtégla

Lakásfelújítás magazin - Üvegtégla

Az üvegfal fényáteresztő képessége a téglafal stabilitásával párosul. A színtelen üvegtégla képes a fény 80 százalékát átengedni, de a színezetteken is átjut a fény 50-60 százaléka. Kevesen tudják, de egy átlagos vastagságú 8 mm-es üvegfal 60 percig véd a tűz ellen.

Győri üvegtégla nagykereskedés

Győri üvegtégla nagykereskedés

Rólunk beszélik: Mint "üvegtégla mindentudó szakembert" ismertem meg Szabolcs László urat korábban, így nagy örömmel és várakozással fogadtuk, amikor úgy döntött, hogy a kereskedelemben is hasznosítja tapasztalatait.

Tuti menü