Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tégla burkolat képes leírás - Tégla.tlap.hu
részletek »

Tégla burkolat - Tégla.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tegla.tlap.hu » Tégla burkolat
Keresés
Találatok száma - 7 db
Szendvicspanelek választéka

Szendvicspanelek választéka

Cégünk évtizedes múlttal rendelkezik csarnokok építéséhez használt alapanyagok forgalmazásában. Választékunkban többféle vastagságú, felületkezelt trapézlemez szerepel. Nem csak forgalmazunk, segítségére leszünk a megfelelő alapanyag kiválasztásában is. A lemezekhez ?C? és ?Z? acél szelemen közül választhatja ki az igényeihez illeszkedő teherhordó szerkezeti elemeket. A szelemenek alkalmasak szendvicspanel tartására is, amelyet kiváló hőszigetelő tulajdonságai miatt választanak vásárlóink. Keressen minket bizalommal.

Szeletelt tégla

Szeletelt tégla

A szeletelt tégla kiválóan alkalmas külső vagy belső felületek burkolására, ha egész tégla felhasználására nincs hely vagy a nagy súly miatt nem lehetséges. Külső és belső tégla szelet is egyaránt kapható. A külső szelettel olyan hatás érhető el mintha a felület egész téglából lenne falazva, a belső szelet inkább egy szép sima burkolatot hoz létre. Szeletelt tégla magas minőségben és korrekt áron.

Térkő Webshop

Térkő Webshop

Készítsen egyedi stílusban térkő felületet, segítünk telefonos tanácsadás szintjén is. A térkövezés tapasztalt gyártó termékeivel biztonságos és időtálló. Forgalmazunk Semmelrock, KK Kavics beton, Leier, Barabás térkő és Weissenböck termékeket számtalan mintában. A Térkő-Viacolornál a térköveket alacsony áron rendelheti meg, egyenesen a gyártóktól. Rendelését rövid határidővel bárhova az országban teljesítjük, kiszállítjuk a rendelt térkő mintákat és mennyiséget.

Semmelrock térkő, klinkertégla

Semmelrock térkő, klinkertégla

A Semmelrock áruházban minden kövekkel és kerttel kapcsolatos terméket megtalál, kezdve a térkövektől, a lépcsőelemeken át egészen a klinkertégláig. Hagyomány és bővülés, a klasszikus családi vállalkozásból modern vállalatcsoport - ez jellemzi a Semmelrockot. Wolfgang Semmelrock 50 évvel ezelőtt tette le ennek a vállalatnak az alapkövét, amely máig elkötelezett az innováció és a minőség mellett.

Burkolat - Stegu

Burkolat - Stegu

A STEGU burkolatok egyesítik magukban a természetes nyersanyagokat és a legmodernebb építőipari technológiákat. A kiváló minőségű anyagok tökéletesen adják vissza a természetben előforduló színeket és formákat.

Címeres Téglák

Címeres Téglák

A címeres tégláinkat egyenként kézzel gyúrva készítjük, ugyanúgy mint az 1800-as években közel 30-éves kerámikus tapasztalattal. Saját műhelyünkben gyártjuk speciális anyagból. Kemencében 1100 °C-on égetjük maximális keménységűre, fagyállóra.

Díszburkolólap

Díszburkolólap

A természetes anyagokból készült díszburkolat megtévesztésig hasonlít a természetes kőhöz. A vízbázisú műgyanta felületre felvitt kvarchomok lap felülete, mintázata, tapintása, természetes színei, csillogása, mind az eredeti kövek hatását keltik.

Tuti menü