Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Samott tégla, Cserépkályha, Kandalló képes leírás - Tégla.tlap.hu
részletek »

Samott tégla, Cserépkályha, Kandalló - Tégla.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tegla.tlap.hu » Samott tégla, Cserépkályha, Kandalló
Keresés
Találatok száma - 15 db
Kerti sütők téglából

Kerti sütők téglából

A Jován-Holczer Kerti Konyha nemcsak kerti sütők és grillek építésével foglalkozik, komplett megoldást kínálunk a szabadban végzett sütéshez és főzéshez. A kerttervezés és -építés feladatait is elvégezzük a tereprendezéstől a rendszeres ápolásig. Így Ön a lehető legnagyobb kényelem mellett élvezheti a kőgrill vagy a kerti kemence körül töltött nyári estéket. A szabad ég alá épített, kültéri konyha minden olyan funkciót magáénak tudhat, amit a lakásban található konyhák is. Készítse el kedvenc ételeit friss levegőn!

Füstmentes kandallók és tűzterek

Füstmentes kandallók és tűzterek

Biokandallóval úgy élvezheti a tűz hangulatát, hogy közben nem kell a füst miatt aggódnia. A bioetanollal működő modern kandalló telepítése nem jár falbontással vagy kéményépítéssel, így választhatja akár kisebb, kéménnyel nem rendelkező lakásokba is. Használata kényelmes és egyszerű. A bioetanol lehet folyékony vagy gél állagú, kevesebb helyet foglal, és kevesebb piszokkal jár, mint a fa vagy a brikett, ráadásul környezetbarát és biztonságos. A termékek néhány perc alatt összeszerelhetők és üzembe helyezhetők. A biokandallókban természetes tűz ég, ám fő céljuk mégsem a fűtés, hanem a bensőséges hangulat megteremtése. Választékunkban kifejezetten kedvező árú, akciós kandallók is szerepelnek.

Cserépkályha építőanyag - Mikita Bt

Cserépkályha építőanyag - Mikita Bt

A Mikita Bt debreceni magyar tulajdonú cég, ahol cserépkályha építéssel és az építéshez szükséges anyagok forgalmazásával foglalkozunk. Referenciáinkból az is kiderül, hogy az egyszerűbb kályhától a modern cserépkályháig, minden stílust építünk. Vásárlóink a saját bemutató termünkben választhatják ki a nekik tetsző kályhacsempét. Az általunk forgalmazott samott habarcs és samott téglákon felül zsákos agyagot is értékesítünk. Felépített cserépkályháinkból nyerhet ötletet, nagy színskálából választhat. Jelenleg 15 kályhacsempe gyártó cég termékei közül tud választani. Termékeink között szintén megtalálhatóak a kemenceépítéshez szükséges anyagok és ajtók. Az általunk épített kályhákra garanciát vállalunk.

Cserépkályha építés - Móró Kandalló Kft.

Cserépkályha építés - Móró Kandalló Kft.

Cégünk a Móró Kandalló Kft. már 20 éves múltra tekint vissza. Fő tevékenységünk a kandallóburkolat gyártás mellet a cserépkályha,csempés kandalló kivitelézésével. Tagja vagyunk a MACSOI-nak és már az előd szervezetében is tevékenykedtünk. Munkáinkban a minőséget, képviseljük. Nézze meg Móró László cserépkályha építő referenciáit honlapunkon. Cserépkályha részletek,csempék megtekinthetők, megnézhetők budapesti bemutatótermünkben. Cserépkályhák méretezését is el tudjuk végezni. Munkáinkhoz Kivitelezői nyilatkozatot adunk. Nézze meg honlapunkat, ahol akciós cserépkályhát is kínálunk. Honlapunkon a cserépkályha építésével kapcsolatban fontos videokat nézhet.

Kandalló építés

Kandalló építés

Cégünk a Móró Kandalló Kft. már több évtizedes múltra tekint vissza. Fő tevékenységünk a kandalló,sütős kandalló, méretre gyártott kandallóburkolat, kemence, hődob, kőpárkány építése különböző színben és formában. Továbbá foglalkozunk még cserépkályha,kemence építésével. Tagja vagyunk a MACSOI-nak és már az előd szervezetében is tevékenykedtünk. Munkáinkban a minőséget, képviseljük. Nézze meg Móró László kandalló építő munkáit honlapunkon és néhányat bemutatótermünkben. Méretre gyártunk biokandallóhoz kandalló keretet többféle színben és formában. Komoly viszonteladói körrel rendelkezünk ezeken a területeken. Kandallók,kandalló burkolatok, kandalló sütők, kemence betétek, tűzterek, színminták megtekinthetők, megnézhetők budapesti bemutatótermünkben.

Kandalló és kályha forgalmazás

Kandalló és kályha forgalmazás

Ha egyedi kialakítású, minőségi kandallót, kályhát keres nem kell tovább keresgélnie! Több mint 200 fajta csempe áll rendelkezésére több mint 45 színben. Nem mindennapi, kézi kialakítású csempéink egyedülállóak az országban, csakúgy mint termékkínálatunk, melyek a legjobb külföldi gyártóktól érkeznek hozzánk. Szakembereink felmérik, megtervezik és kialakítják az Ön igényeinek megfelelő tűzteret. Látogasson meg minket és tudjon meg többet szolgáltatásainkról! Egy igényes, megfelelően elkészített kandalló nem csak az otthon melegéről tud gondoskodni, de ideális teret adhat akár egy romantikus vacsora elfogyasztásához is. Legyen szó akár szakmai tanácsadásról, házhoz szállításról, kandallóépítésről a Szabó Kandalló gondoskodik az Ön igényeiről. Válalljuk továbbá az általunk készített kandallók szervizelését, tervezését, kivitelezését az ország egész területén!

Cserépkályha - Biró Csempe

Cserépkályha - Biró Csempe

A Biró Csempe már több mint 10 éve foglalkozik keramikus termékekkel. Kezdetben csak keramikus dísztárgyakat gyártottunk, majd később bővítettük termékpalettánkat és belefogtunk a hagyományos kályhacsempék gyártásába is, melyeket samott őrleményből állítunk elő. Ezen teljesen egyedi tervezési és kivitelezésű kályhacsempékből készítjük aztán cserépkályháinkat is, aminek köszönhetően jóval egyedibbnek mondhatók, mint a legtöbb cserépkályha.

Kandalló Ker

Kandalló Ker

Rusztikus bontott és új gyártású tégla kandalló burkolat.Kandalló biztonságos működéséhez elengedhetetlen a megfelelő méretű kémény.Sokszor, nagy teljesítményű kandalló betétet, kis kéményre (14x14 ) kötnek.Ilyenkor a begyújtás szinte lehetetlenné válik.Gyakori a füst visszaáramlás.A 14 x 14-es keresztmetszet, behatárolja a lehetőségeket, de ilyen kéményhez is van megfelel? t?ztérbetét. Az általános kéményméret 200 mm.átmérő de a legnagyobb tűzterekhez már 250 mm szükséges

Benkel - zárt tűzterű kandallók

Benkel - zárt tűzterű kandallók

A Benkel kandallóbetét gyártó cég Pilisszentlászló központjában várja a helyi és nem csak helyi érdeklődőket. Kandallóbetéteken kívül vizes és levegős hőcserélőket, egyedileg szabadalmaztatott hődobokat, és tüzeléshez tartozó szerelvényeket is előállítanak, árusítanak. Magyar termék, közvetlenül a gyártótól, versenyképes áron, magas minőségi sztenderdeknek megfelelően.

Hirdetés
Téglakályhák, kandallók, cserépkályhák, kemencék

Téglakályhák, kandallók, cserépkályhák, kemencék

Borbély Károly vagyok a Golden Home Kft. Building részlegének vezetője 22 éve építek cserépkályhákat, kandallókat, tégla kályhákat, kemencéket - akár vízteres kivitelben is- , kerti sütőket valamint ezek szerviz hátterét biztosítom kollégáimmal együtt. Weboldalunk létrehozásával szerettük volna egyszerűbbé tenni önök számára a kívánt tüzelőberendezés kiválasztását, referenciák valamint német katalógusból vett ötletek segítségével. Az utóbbi években egyre nagyobb igény mutatkozik termékeink iránt ezért választékunkat úgy alakítottuk ki, hogy ön sem távozhat üres kézzel. Miért mondom ezt? Ha meghívhatom önt a kályháim, kandallóim közzé akkor biztos vagyok benne hogy olyan választékot és kondíciókat talál mint sehol máshol az interneten.

Technical Tüzeléstechnikai Kft.

Technical Tüzeléstechnikai Kft.

A Technical Tüzeléstechnikai Kft. főbb tevékenységei: Kandalló, kandallóburkolatok, kandallókályhák, tűzterek, bordelet kandalló - kandalló alapanyagok kereskedelme; egyedi kandallók gyártási, építési terveinek készítése; típus és egyedi tervezésű kandalló gyártása, kivitelezése; kandalló kiegészítő kő, márvány, gránit elemek gyártása.

B.B. Stones Kandalló

B.B. Stones Kandalló

Egyedi kandallók tervezése, építése. A kandalló burkolóanyaga lehet márvány, mészkő, gránit, kályhacsempe, terméskő, stb. Esztétikus, jó minőségű francia öntöttvas tűzterek beépítésével. Ajánlott kéményméret 20X20 cm.

Karim Kft.

Karim Kft.

Több mint három évtizede, amikor a kandallóépítés teljesen elfeledett szakma volt, az elsők között kezdtem feléleszteni. A kandallókat eleinte teljesen sajátkezűleg építettem, és ez az építésen túl mintegy szobrászat is volt.

Tűzimádó

Tűzimádó

A kandalló építéséhez felhasználható samottok színe a sárgásszürkétől az izzásban levő élénkvörösig terjed. Vegyileg közömbösek, tömörek, mechanikai hatásokkal szemben jól ellenállnak. Minőségüket az MSZ írja elő. A tűzálló samottok Al2O3 + TiO2 tartalma min. 30% legyen. Kandallóépítéshez elsősorban a derékszögű téglák jöhetnek számításba, ritkább esetben a fekvő és álló éltéglák, válltéglák vagy pillértéglák

Zalai Kályha és Kandalló Stúdió

Zalai Kályha és Kandalló Stúdió

A kályhacsempegyári mintabolt haladó hagyományait megőrizve kínáljuk Önöknek a klasszikus választékot alacsony árakon: - Kereskedelmi minőségű kályhacsempék, két gyártótól - Samottok különféle méretben, minőségben és árban, téglák, lapok, stb. - Samott és speciális tűzálló habarcsok, fugázó anyagok - Kályhaajtók, kályhásdrót, előtétek és tisztító készletek, tisztítófolyadék kormos üvegekhez, hőálló üveg méretre vágva, hőálló festékek, tömítő zsinórok, egyéb alkatrészek

Tuti menü