Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kivitelezők képes leírás - Tégla.tlap.hu
részletek »

Kivitelezők - Tégla.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tegla.tlap.hu » Kivitelezők
Keresés
Találatok száma - 16 db
Megújuló energia forrás a Bramac-Solartól - Szolár rendszer

Megújuló energia forrás a Bramac-Solartól - Szolár rendszer

A Bramac-Solar weblapján informálódhat a Solar rendszerről, a Bramac Naptetőkről, valamint a napenergia hasznosításáról. Csupán egy rövid órán belül beszerelhető a napkollektor. A Solar rendszer segítségével összegyűjtheti a napenergiát a napkollektoron keresztül, és eltartalékolhatja a napenergiát. A napenergia felhasználása a Bramac Solar rendszerének segítségével napjainkban a legkörnyezetkímélőbb és legköltségkímélőbb megoldás melegvíz termeléséhez és a fűtésköltségek olcsóbbá tételére. Egy megújuló energiaforrás, mely mindenki számára elérhető.

Térkövezés, kertépítés - www.kertepites-gyepszonyeg.hu

Térkövezés, kertépítés - www.kertepites-gyepszonyeg.hu

Tekintve, hogy a térburkolás nem egy egyszerű feladata, mindenképpen érdemes szakértői segítséget kérni. A végeredmény viszont minden fáradozást megér, hiszen kertünk teljességgel megújul! Mielőtt nekikezdenénk a munkálatoknak, érdemes kiszámítani mennyi anyagra is lehet szükség a térkövezés elvégzéséhez. Miután megvan a szükséges mennyiségű építőelem, a szakemberekkel való egyeztetés után már neki is kezdhetünk a munkának. Látogassa meg weblapunkat, ahol további hasznos információkat talál a térkövezésről

generál kivitelezés, minden ami építés

generál kivitelezés, minden ami építés

Felépítjük házát és biztonságos védelmet nyújtunk, első szempontunk a megrendelő igénye. Alapelvünk az ügyfelekkel való szoros munkakapcsolat kiépítése, a folyamatos együttműködés, kölcsönös megbízás, valamint a magas szakmai színvonalon történő kiszolgálás. Házának biztonságát a legújabb technikai berendezésekkel biztosítjuk.

Lakásfelújítás - Fészekép

Lakásfelújítás - Fészekép

Ön melyiket szeretné? Teljeskörű, vagy részleges lakásfelújítás? A FészekÉp Kft. mind a kettőt vállalja, legyen szó a lakás bármelyik helységéről, szakembereink profi, és gyors munkát végeznek lakásfelújítás terén. Lakásfelújítás mellett még szintén vállalunk külső, vagy akár belső homlokzatszigetelést, és tetőtérbeépítést is. Ha ezek bármelyikéről esik szó, válassza nyomban a FészekÉp Kft-t, mi egész Budapest területén vállaljuk ezen munkákat!

Ház- és lakásfelújítás Budapesten és Pest megyében

Ház- és lakásfelújítás Budapesten és Pest megyében

Amikor építkezésbe kezd, számtalan olyan problémával kell szembesülnie ami gyors és szakszerű megoldást követel, cégünk ilyen esetekben is áll rendelkezésére! Az ingyenes kiszállás és felmérés mellett, kedvezményes árakkal és megbízható, precíz szakember gárdával várjuk a leendő ügyfelek jelentkezését. Tel.: 06(1) 280-26-85 Fábián Zsolt

Teljes lakásfelújítás

Teljes lakásfelújítás

A Tribos Bt az összes szükséges engedéllyel rendelkező cég, amely a lakásfelújítás, illetve lakások átépítésének minden formáját vállalni tudja. Önkormányzati és öröklakások, illetve családi házak, társasházak, panellakások és belvárosi bérházak felújítására egyaránt van lehetőség. Munkáink között szerepel megkezdett és félbemaradt felújítások befejezése illetve teljes lakásfelújítás. Mivel székhelyünk Budapesten van, ezért munkáinkat is a fővárosban és vonzáskörzetében végezzük. Valamennyi munkánkat a cég vezetője személyesen ellenőrzi és irányítja. Ha minket választ, nem kell majd különböző szakemberekkel egyenként egyeztetni és kialkudni egy megfelelő árat. Teljes lakásfelújítását egy vezetés irányítása alatt végezzük szakszerűen, gyorsan és precízen, garantáltan a legjobb minőségben. Munkánkra 100 %-ban garanciát vállalunk, a megrendelő teljes megelégedéséig. Elköteleztük magunkat a kiváló munkára, valamint arra, hogy továbbra is kiemelkedő szerepet tölthessünk be a lakásfelújítással foglalkozó cégek között oly módon, hogy folyamatosan képezzük magunkat és felhasználjuk a legújabb technológiákat, technikákat, alapanyagokat. Kérem tekintse meg honlapunkat is!

Bontott tégla felületek tisztítása

Bontott tégla felületek tisztítása

Vállalkozásunk egyik fő profilja a bontott tégla felületek tisztítása. Tanácsokkal próbálunk segíteni Önöknek, hogy az elképzeléseik szerint valósuljon meg az adott fal-, felület-, burkolat kialakítása. Olvassa el tanácsainkat, merítsen ötletet honlapunk képgalériáiból a referenciák oldalakon! Amennyiben igazán tiszta és esztétikus felületet szeretne, forduljon hozzánk bizalommal! Az égetett agyagtéglák bár évezredek óta létező, bevált építőanyagok, nem kifejezetten látszó felületek létrehozására készültek. Ezért impregnálása feltétlenül javasolt! A modern impregnálószerek megakadályozzák a szennyeződések nedvességgel együtt történő felszívódását. Vízlepergető hatásúak, védik a felületet az időjárás viszontagságaitól, gátolják a mohák és az algák megtelepedését.

Dísztégla, díszkő burkolás, térkövezés, kerítésépítés - Térkőmester

Dísztégla, díszkő burkolás, térkövezés, kerítésépítés - Térkőmester

Kőmunkák - Térkőmester Dísztégla burkolás, Kőmunkák, Kertépítés, Kertkiegészítők építése, Dísztámfal építés, Díszkő burkolás, Kerítésépítés, Viacolorozás, Térkövezés, Térkőrakás, Térburkolás MINŐSÉGI SZINTEN, MAGAS FOKON, 5 - ÉV GARANCIÁVAL! Vállaljuk parkolók, autóbejárók, udvarok, kertek, járdák, terek, játszóterek, utak, stb. építését, térkövezését, kőburkolását, díszburkolását. Megbízható, józan életű csapat, kulturált, tiszta, igényes munkavégzés. Bővebb tájékoztatás, bemutatkozás, referenciák a honlapomon elérhetők. http://www.terkomester.hu

Házépítés, kőműves munkák Pest megyében.

Házépítés, kőműves munkák Pest megyében.

Családi házak építése, felújítása Budapesten és környékén. Nagy tapasztalattal rendelkezünk a lakásfelújítás, lakásátalakítás, családi ház építés, felújítás, irodafelújítás, homlokzati hőszigetelés terén, de vállalunk résztevékenységeket is. Festés, tetőfedés, ács munkák, kőműves, burkoló munkákat.

Hirdetés
Tégla családi ház építés

Tégla családi ház építés

Tégla családi házak építése akár 4 hónap alatt ár és időgaranciával. Felújítási és utólagos hőszigetelési munkák, homlokzat felújítás és gépi vakolás. Herczeg és Társa Kft. Pécs. Ingyenes árajánlat és tájékoztatás, hívjon minket bizalommal. Családi ház és társasházak házak tejleskörű kulcsrakész kivitelezése.

Lakásfelújítás Erzsébetvárosban

Lakásfelújítás Erzsébetvárosban

Lakásfelújítás, Lakásátalakítás, Lakásépítés! Elkészítjük saját lakását az önök igényi szerint! Ingyenes felmérés és árajánlat készítés! Főbb tevékenységeink: -kőműves munkák -villanyszerelés -víz-gáz-fűtés szerelés -burkolás -festés, mázolás, homlokzatok színezése -gipszkartonozás -hő,víz és hangszigetelés -ajtók, ablakok beépítése, cseréje -díszburkolatok készítése, viacolor -járdák, lépcsők, kerítések építése -családi házak kivitelezése.

Pannon Építőműhely Kft.

Pannon Építőműhely Kft.

Optimális esetben már a tervezés fázisában kapcsolatba kerülhetünk Megrendelőinkkel, így többek közt energiahatékonysági számítással segíthetjük a megfelelő szerkezetek kiválasztását. A családi ház tervezése, építése közben tapasztalhatjuk meg, hogy az építőanyagok és szerkezetek kiválasztása nagyfokú körültekintést igényel.

Vagner Építőipari Kft.

Vagner Építőipari Kft.

Tevékenységi körünk: - Építőipar - Ház, lakás építés - szerkezet és kulcsra készre - Felújítás - Lakásfelújítás - Falazás - Vakolás - Gipszkarton - Gipszkartonozás - Betonozás - Burkolás, burkoló munkák - Dryvitozás - Utólagos szigetelés - Kőműves munkák

Lakásfelújítás, családi ház építése

Lakásfelújítás, családi ház építése

Fő tevékenységeink: Teljes lakásfelújítás - Kőműves munkák - Ács munkák Festés - Parkettázás - Burkolás, burkoló munkák Gipszkarton szerelés - Vakolás, hőszigetelés, homlokzat szigetelés Iroda felújítás - Házépítés - Vízszerelés - Fűtésszerelés Villanyszerelés - Betonozás, alapozás - Járda, és kerítés építése Térkövezés, kertépítés - Földmunkák, tereprendezés

Házépítés - Kállaivállalkozás

Házépítés - Kállaivállalkozás

Lakásfelújítás, házépítés, generálkivitelezés: Vállaljuk otthona felépítését, átalakítását, igény szerinti generálkivitelezésben, alapozástól a tetőig, kulcsrakész állapotban! Önnek csak be kell költöznie! Építőipari szolgáltatásunk teljes körű!

Schwabinvest Plusz Kft

Schwabinvest Plusz Kft

Tevékenységi körünk: - építészeti tervezés - építőipari generálkivitelezés - új lakások értékesítése - családi ház építés - nyílászáró kereskedelem - nyílászáró beépítés - felelős műszaki vezetés - műszaki ellenőrzés - számítógépes látványtervezés - építőipari költségvetés készítés - 'Klímabarát Otthon' pályázatírás

Tuti menü