Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyártók képes leírás - Tégla.tlap.hu
részletek »

Gyártók - Tégla.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tegla.tlap.hu » Gyártók
Keresés
Találatok száma - 7 db
Otti-Antik Burkolat

Otti-Antik Burkolat

Cégünk kiváló alapanyagok segítségével gyárt egyedi megjelenésű fali, -és padlóburkolatokat, cementlapot, mozaiklapot. Mészkő, terrakotta, és több más színben. Megjelenésében antik hatású, rendkívül dekoratív építészeti termékek ezek. A burkolatokon kívül az Otti Manufactúra repertoárjában számos egyéb építészeti, és dekorációs kellék, szoliter, -és kiegészítő található. A teljesség igénye nélkül:kandallók, falikutak, kerti kutak, kőpárkányok, kémény, -és kerítésfedkövek, kváderek mellett számos ritkaságot talál, a honlapunkon. Várjuk érdeklődését!

Zalakerámia

Zalakerámia

A Zalakerámia ZRT célja, hogy a kerámia burkolólap gyártás hazai piacán kivívott vezető szerepét megőrizze, a környező országok exportpiacán versenyképes, jó minőségű termékeivel a Zalakerámia hírnevét öregbítse.

Sásd - Tégla Kft.

Sásd - Tégla Kft.

Téglagyárunk a jó minőségű alapanyagnak köszönhetően a XIX. század végétől állit elő iparszerűen égetett agyag falazóelemeket. A hagyományos égetett agyagtégla egyike a legrégibb és egyben az emberi épített lakott környezet kialakítására történelmi távlatokban is bizonyítottan legalkalmasabb építőanyaga.

Leier

Leier

1965-ben Michael Leier, a cégalapító, a burgenlandi Horitschonban rakta le alapkövét annak a még ma is folyamatosan bővülő családi vállalkozásnak, amely napjainkban a nemzetközi piac több üzletágában is sikeresen működik.

Komjáti Téglagyártó Kft.

Komjáti Téglagyártó Kft.

A téglagyár termék palettájában főleg a hagyományos 30-as ,38-as és válaszfal elemek találhatóak meg. Folyamatosan fejlesztjük termékkínálatunkat így válaszfal tégláink már nút-féderes kivitelben készülnek és a Tápiótherm 30-as és 30-as N+F falazóblokkunk méreteiben és főbb jellemzőiben megegyezik az ismertebb téglagyárak 30-as falazó tégláival. Téglagyár 2767 Tápiógyörgye, Temető út 6. Telephely 2766 Tápiószele, Ceglédi út 40.

Prokoncept

Prokoncept

A Prokoncept építési és energetikai szakértők szerint is olyan építőanyag, ami meghatározó lesz a jövő építészetében. Nem csak építőanyag: egy minden szempontból átgondolt alternatíva minden építkezőnek.

Mályi Tégla Kft.

Mályi Tégla Kft.

A Mályi Tégla Kft. 2000.07.01-én alakult. A cég magában foglalja a Mályi Téglagyárat A téglagyár Magyarország Észak-keleti részén, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a 3. számú főközlekedési út mellett, Mályi község északi részén található. Az általunk gyártott PORObrick HB 30/24/24 falazóblokk mellett forgalmazunk minden jelentősebb építőanyagot márkakereskedőként.

Tuti menü