Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Épületdiagnosztika képes leírás - Tégla.tlap.hu
részletek »

Épületdiagnosztika - Tégla.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tegla.tlap.hu » Épületdiagnosztika
Keresés
Találatok száma - 4 db
Gázfelülvizsgálat

Gázfelülvizsgálat

Mit kell tudnunk a gázfelülvizsgálatról? A gáz műszaki biztonsági felülvizsgálatot annak érdekében kell elvégeztetni, hogy a gázkészülékeinket felelősen tudjuk használni, és ne okozzunk tűz és robbanásveszélyt. A csatlakozó gázvezeték felülvizsgálatát 10 évente, a fogyasztói részt 5 évente kell felülvizsgáltatni a törvény szerint. A csatlakozó vezetékrész a telekhatártól a mérőig, a fogyasztói hálózat a gázmérő utáni rész beleértve a gázkészülékeket és azok tartozékait.

Juglans Alba Mérnöki Iroda

Juglans Alba Mérnöki Iroda

A tanúsítás része az épület komplex felmérése, az épület minősítése az energetikai jellemzők alapján, valamint javaslattétel olyan műszaki beavatkozásra, mely alapján az energia felhasználás csökkenthető.

Feba Thermográfia

Feba Thermográfia

A homlokzati hőveszteségek okait a thermográfiai vizsgálattal meg lehet állapítani és láthatóvá lehet tenni. A nem megfelelően hőszigetelt külső falon vezetett fűtésvezeték nem csak a fal belső részét melegíti, hanem a külsőt is. A fűtési energia nagy részét el lehet így veszíteni. A kritikus pontok helye pontosan megállapítható.

Technom Kft

Technom Kft

Tevékenységi köreink közé tartoznak: 1. izotermás mérések 2. diagnosztikai vizsgálatok 3. villamoshálózatok vizsgálata 4. épületek hőtechnikai diagnosztikája 5. humán- és állategészségügyi vizsgálatok 6. termovíziós mérések

Tuti menü