Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Építőipari portálok képes leírás - Tégla.tlap.hu
részletek »

Építőipari portálok - Tégla.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tegla.tlap.hu » Építőipari portálok
Keresés
Találatok száma - 8 db
Lakásfelújítás, hogy régi álma valóra váljon!

Lakásfelújítás, hogy régi álma valóra váljon!

Régi álma válhat valóra az Ön előtt álló lakásfelújítás által? Olyan otthonról álmodik, amely valóban egyedülálló a maga nemében? Tervezzen és gondolkodjon Ön is velünk együtt! Ne féljen megvalósítani azt, ami már képként ott rejtőzik a maga fejében is. Legyen szó a belső terek kialakításáról vagy a tetőszerkezet renoválásáról, a lakásfelújítás valamennyi területén az Ön segítségére lehetünk. Megkönnyíthetjük a dolgát és igen, még a fürdőszoba átalakításában is tudunk majd Önnek segíteni! Sokaknak, akiknek nagy belmagasságú, leginkább antik jelleggel bíró otthonuk van, ijesztőnek látszik a lakásfelújítás látszólag fárasztónak tűnő folyamata. Pedig mi valóban több dimenzióban is tudunk egyszerre gondolkodni, így a széles technikának köszönhetően külön az antik jellegű tereket is ki tudjuk szakszerűen, egyedi módon festeni és segíthetünk a tér kialakításában.

Hőszigetelés információk egy helyen

Hőszigetelés információk egy helyen

Weboldalunk olyan információkkal segíti, amelyek a hőszigetelés minden lehetséges módjára választ ad. Klimatizálja lakását passzív hőszigetelési megoldásainkkal, így növelve jelentősen komfort érzetét, Portálunkon található hőszigetelési anyagok színes palettáján válogathat szakszerű technikai leírások segítségével a védekezés legkülönbözőbb lehetőségeivel. A kínált anyagokkal akár utólagosan is lakásába varázsolhatja az állandó, kívánt hőmérséklet élményét. Látogasson el portálunkra, ahol a hőszigetelési eljárások mellett megtalálja javaslatainkat vízszigetelésre, kültéri igénybevételnek kitett felületek védelmére vagy olyan bosszantóan makacs problémára, mint a penészesedés. Hőszigetelés területén szerzett tapasztalatainkat megosztjuk Önnel, örömmel válaszolunk kérdéseikre az alapoktól, a tetőig, a külső homlokzattól a fürdőszobáig. Ha hőszigetelés területén kérdés merül fel, arra a választ honlapunkon megtalálja.

Festék tippek, hőszigetelő festékek

Festék tippek, hőszigetelő festékek

Legyen akár kezdő, akár már gyakorlott festő, honlapunkon minden olyan információt megkap a festékekkel és felhasználásukkal kapcsolatban, amelyre Önnek szüksége lehet. Termékpalettánk rendkívül széles, így a beltéri festékektől a vízhatlan kültériig megtalálható minden típus, legyen szó fa, vagy fal, de akár a tető festéséről. Ha pedig igazán időtálló, tartós eredményt szeretne, tekintse meg a kimagasló korrózióvédelmű fémfesték kínálatunkat is. A különleges, hő visszaverő képességű festékekről nálunk találja a legtöbb és leghasznosabb információt. A már említett kültéri festékek kategóriában is igényei szerint válogathat diszperziós festékek, valamint az időjárás hatásinak ellenálló festékek közül. A fa megfelelő védelméhez ajánljuk figyelmébe az eredeti állapotot megőrző festékeinket. Weboldalunkon érdekes leírást talál a penészmentesítésről és a festékek leghasznosabb felhasználásáról, legyen az kültéri, beltéri, vagy akár fémfesték. Nézzen be hozzánk és higgyen a szemének.

Építőanyag Portál

Építőanyag Portál

Építőanyag portál, sok hasznos információval. Kizárólag regisztrált tagoknak van lehetőségük bekerülni az adatbázisba. Csak építőanyag témával kapcsolatos bejegyzésekkel kereshet meg minket. Könnyű regisztráció után azonnal publikálhat a portálon. Ingyenes lehetőség! A portálon sok hasznos információt és termékismertetőt talál.

ArchiCom

ArchiCom

ArchiCom Építész Stúdiónk munkatársai és tervező partnereink nagy tapasztalattal rendelkeznek az építészeti, tartószerkezeti, épületgépészeti, elektromos, belsőépítészeti és kertészeti tervezés területén.

Épülettár

Épülettár

Amit az építőiparról tudni kell, tudni érdemes az Épülettár-ban megtalálja. A legrészletesebb építőipari portál. Mi írunk az épületekről a használatbavétel után is. Az építészet helyzete, jövője. Az aktuális projektek.

Archicentrum

Archicentrum

Célunk: A hagyományos prospektus és CD rendelés lassú, aktualizálásuk nehézkes, időigényes és költséges. Az építőiparban tevékenykedő szakemberek egyik legfontosabb elvárása egy gyártó/forgalmazó céggel szemben, hogy minél gyorsabban kapjanak hiteles információkat a kívánt termékekről vagy szolgáltatásokról.

Mindenkiépít Építőipari Portál

Mindenkiépít Építőipari Portál

Mestertár, tervezők, építőanyagok, gyártók, szerszámok, gépek, építési-hitelek, hirdetések. Mindezt megtalálja egy oldalon. Azzal a céllal hoztuk létre ezt a portált, hogy Ön egy helyen megtaláljon mindent, amire az építkezés során szükség lehet - az építési telektől kezdve a kertépítésig, beleértve a felújítást, bővítést, átépítést.

Tuti menü