Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Építőanyag kereskedés vidék képes leírás - Tégla.tlap.hu
részletek »

Építőanyag kereskedés vidék - Tégla.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tegla.tlap.hu » Építőanyag kereskedés vidék
Keresés
Találatok száma - 13 db
Kreatív Help Bt. - Építőanyag

Kreatív Help Bt. - Építőanyag

A debreceni Tüzépker Kft. építő- és tüzelőanyag kereskedése széles körű és minőségi szolgáltatásokat nyújt építkezéséhez, házfelújításához. Kiváló szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink bármilyen elképzelését meg tudják valósítani, legyen szó burkolásról, nyílászárókról, tetőfedő vagy fa anyagokról, fürdőszoba felszerelésről, hőszigetelésről vagy festék és színes vakolatok kiválasztásáról. Cégünk az Európai Uniós elvárásoknak megfelelő minőségbiztosítási rendszert alkalmazza, valamint folyamatosan bővülő és megújuló minőségi termékkínálattal várja megrendelőit. A honlapunkon megtalálható elérhetőségeken kollégáink rendelkezésükre állnak akár hétvégén is.

TESZ-97 hőszigetelő szendvicspanelek

TESZ-97 hőszigetelő szendvicspanelek

A TESZ-97 Kft. minőségi, magyar épitőipari termékek gyártásával foglalkozik. Kiváló hőszigetelésű szendvicspaneleket, element trapézlemezeket és cserepeslemezeket kínálnak vásárlóik számára. Kedvező árakon lehet megvásárolni termékeiket, sok méretben és színben. Ereszcsatornáik horganyzott, alumínium és acél alapanyagokból készültek. Eltérő méretű épületek részleges és teljes körű kivitelezését, egyaránt vállalják, gyorsan és precízen végzik a kivitelezést. A cég Dabason található, kényelmesen megközelíthető helyen.

Petró Építőanyag Iroda Debrecen

Petró Építőanyag Iroda Debrecen

Az építőanyag otthonunk szíve-lelke. A tökéletes építőanyag évtizedeken, generációkon át biztonságot nyújt, fenntartható és a lehetőségekhez mérten környezetbarát. A Petró Építőanyag Iroda tetőcserepek, kémények, téglák és tető kiegészítők széles választékát kínálja kedvezményes áron. Weboldalunkon megosztjuk Önnel szakmai tapasztalatainkat egy áttekinthető kéménykalauz keretében, valamint a kerámia tetőcserép tulajdonságairól is olvashat hasznos információkat. Az irodánk által nyújtott kémény akció segítséget nyújt, hogy gazdaságosan juthasson hozzá minőségi termékeinkhez, de változatos tetőcserép akció is várja megrendelőinket, hogy esztétikus és praktikus tetővel gazdagítsák otthonukat.

Velünk Kft.

Velünk Kft.

Mi, a Velünk Kft. azon dolgozunk,hogy partnereink és az általunk kiszolgált vásárlóink korszerű termékeink és magas színvonalú szolgáltatásaink felhasználásával olyan épületet hozhassanak létre, amit megálmodtak és egészségesen élhessenek benne. Mi, a Velünk Kft. minden gondolatunkkal és tettünkkel arra törekszünk, hogy az általunk nyújtható maximális segítséget nyújtsuk vevőinknek az építkezés teljes időtartama alatt. Egymás munkáját folyamatosan segítve dolgozunk. Mi, a Velünk Kft. 3 főépítészmérnök, 1 fő építésztechnikus és 1 fő felsőfokú külkereskedelmi és áruforgalmi ügyintéző munkatárssal várjuk a hozzánk betérő érdeklődőket, építkezőket. Folyamatosan felkutatjuk az új műszaki fejlesztésű építőanyagokat és szakmai képzéseken veszünk részt. Mi, a Velünk Kft. 3 főépítészmérnök, 1 fő építésztechnikus és 1 fő felsőfokú külkereskedelmi és áruforgalmi ügyintéző munkatárssal várjuk a hozzánk betérő érdeklődőket, építkezőket. Folyamatosan felkutatjuk az új műszaki fejlesztésű építőanyagokat és szakmai képzéseken veszünk részt.Mi, a Velünk Kft. 3 főépítészmérnök, 1 fő építésztechnikus és 1 fő felsőfokú külkereskedelmi és áruforgalmi ügyintéző munkatárssal várjuk a hozzánk betérő érdeklődőket, építkezőket. Folyamatosan felkutatjuk az új műszaki fejlesztésű építőanyagokat és szakmai képzéseken veszünk részt. Keressen meg bennünket mielőbb személyesen, hogy egymásra mosolyogva me

Téglacentrum - Építőanyag kereskedés

Téglacentrum - Építőanyag kereskedés

Téglacentrum Kft. - Pécs legnagyobb építőanyag kereskedése, ahol mindent megtalál. Tégla, tetőcserép, csempe és járólap, kádak és zuhanykabinok és minden, ami az otthonhoz kell. Folyamatos akciók, gazdag választék Pécs szívében. Építőanyag megrendelés rövid határidővel. A HUFBAU csoport tagja. Cégünk szolgáltatásai között - talán az egyik legfontosabbként - szerepel, a tervrajzok alapján történő anyagmennyiség számítás, árajánlat készítés. Amennyiben az árajánlatban szereplő termékeket cégünktől vásárolja meg, az árajánlatát ingyen készítjük el. Természetesen ilyenkor a megvásárolt termékeket egyedi, jelentős kedvezménnyel kínáljuk.

Hofstadter Építőanyag Centrum

Hofstadter Építőanyag Centrum

Építőanyag akciók egész évben a Hofstadter építőanyag centrumban. Porotherm, Ytong, Leier téglák teljes kínálatával várjuk a kedves érdeklődőket Pilisvörösváron. Központi telephelyünkön minden építőanyagot megtalál amire a háza építéséhez szüksége lehet. Látogasson el tüzépünkre ahol minden építőanyagot egy helyen vehet meg.

Tüzépker Zrt. Pécs

Tüzépker Zrt. Pécs

A TÜZÉPKER Rt. építőanyag kereskedelmi telepei Észak és Nyugat-Dunántúl számos városában állnak a vásárlók rendelkezésére. Célunk, hogy vásárlóink igényeit szem előtt tartva az építkezéssel, felújítással kapcsolatos bármely kérdésben tanácsot adjunk, az építkezés eltérő fázisaiban kedvező megoldásokkal szolgáljunk.

Farm Tüzép Nyíregyháza

Farm Tüzép Nyíregyháza

Több, mint két évtizednyi tapasztalattal és folyamatosan bővülő árukészlettel sikeres megoldásokat javasolunk vásárlóinknak, akik megtisztelnek bizalmukkal. Farm Tüzép: Nyíregyháza-Sóstófürdő, Kemecsei u.

Modul Bau Kft. Szeged

Modul Bau Kft. Szeged

A Modul Bau Kft. fő profilja az építőanyag kis-és nagykereskedelem. Például a hagyományos szerkezeti anyagok, víz és hőszigetelő anyagok, belső építészeti anyagok, száraz építési technológia, díszítőanyagok, vakolóanyagok, fém csarnok rendszer.

Hirdetés
Szabó És Társa Tüzép Kft. Vasvár

Szabó És Társa Tüzép Kft. Vasvár

Kiváló minőségű építőipari termékek, tüzelőanyagok, kedvező áron lakossági vevők és kivitelező cégek számára egyaránt. Ezt kínálja Önnek Vas megye legnagyobb építőanyag-kereskedője, a vasvári Szabó és Társa Kft.

Zöldház - Császár Kkt. Budaörs

Zöldház - Császár Kkt. Budaörs

A Császár KKt.-t 1991-ben alapítottuk családi vállalkozásként, és amai napig így működünk. Tevékenységünket akkor, szokatlan - képviseleti iroda - formában indítottuk el. Az adta az ötletet, hogy amikor nem sokkal korábban a saját házunkat építettük és vásároltuk a szükséges anyagokat, akkor nem találtunk olyan Tűzép Telepet, ahol kultúrált körülmények között, teljes anyagismerettel, és szinte mérnöki szaktudással fogadtak volna minket.

Etalon Ker. Győr

Etalon Ker. Győr

Etalon Építőipari és Általános Szolgáltató Kft építőanyag kereskedelmi honlapja. Alapanyagok, falazó téglák, habarcsok, burkoló téglák, szigetelőanyagok, vakolatok, kötőelemek. Megvásárolhatja a telephelyünkön, vagy az interneten.

Épker 2000 Építőipari Kft. Pilisvörösvár

Épker 2000 Építőipari Kft. Pilisvörösvár

Az Épker 2000 Kft. 25 éves gyakorlattal rendelkezik az építőipar kereskedelmi és szállítmányozási piacán. Cégünk a Wienerberger Rt. első arany tégla díjas szerződött partnere. Folyamatosan bővülő építőanyag kínálatunkkal, és gépparkunkkal magas színvonalú szolgáltatással állunk ügyfeleink szolgálatára. Telephelyünkön kiváló szakembereink várják Önt. A forgalmazott termékeink között a porotherm tégla, és komplett építési rendszer mellett szerepel az összes építőipari gyártó terméke.

Tuti menü