Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Beépített szépség - A tégla képes leírás - Tégla.tlap.hu
részletek »

Beépített szépség - A tégla - Tégla.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tegla.tlap.hu » Beépített szépség - A tégla
Keresés
Találatok száma - 4 db
Pecsétes Tégla Katalógus

Pecsétes Tégla Katalógus

Falazó téglák: -ide kerül az összes falazó tégla, amik a falakban voltak -alapból a feltöltés sorrendjében jeleníti meg a falazó téglákat -Az elemeket lehet ABC, számok és motívumok szerint szortírozni, amin belül további szűkítésre van lehetőség, pl. összes B betűs vagy kalapácsos motívum kigyűjtése Burkoló téglák: -ide kerül az összes burkoló tégla, mint például a homlokzat-, padlás- és út burkoló téglák -alapból a feltöltés sorrendjében jeleníti meg a burkoló téglákat -Az elemeket lehet ABC, számok és motívumok szerint szortírozni, amin belül további szűkítésre van lehetőség, pl. összes B betűs vagy kalapácsos motívum kigyűjtése Cserepek: -ide kerül az összes cserép, mint például a sima tetőhéjalások és kúpcserepek. -alapból a feltöltés sorrendjében jeleníti meg a cserepeket

Polgármesteri Hivatal

Polgármesteri Hivatal

Budapest, XIII. Kerületi Önkormányzat, Polgármesteri Hivatal Megvalósulás helye: Budapest, XIII., Béke tér Megbízó: Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat új épület Bruttó m2: 6600 m2 Megvalósulás ideje: 2001-2002 Tervező: Kóris János (Budai Építész Műhely Kft.)

Magyar Lakóépület

Magyar Lakóépület

Szentendre élhető, barátságos kisváros tudott maradni a főváros fenyegető árnyékában is, talán mert a hagyomány és a modernitás békésen megfér itt egymás mellett.Éppen ezért helye van itt egy olyan háznak is, amely hideg sebészi eszközökkel operálva kelti életre a tájjal harmonikusan együtt lélegző, otthonos meghittség tradícióját.

Isztambul épületei

Isztambul épületei

Isztambul, Törökország kulturális fővárosa építészeti szempontból is magán viseli történelmének és etnikumainak sokszínűségét. A városban rengeteg mecsetet, templomot, zsinagógát, palotát, várat és tornyot csodálhat meg a látogató. Isztambul bővelkedik ókori görög, római, bizánci és oszmán épületekben, emlékművekben, különösen igaz ez a város európai oldalára.

Tuti menü