Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Tégla.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Tégla.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tegla.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 16 db
Építkezés: építőipari cégek és vállalkozások

Építkezés: építőipari cégek és vállalkozások

Építkezés, építőipari cégek, Minden ami építőipar. Az építkezők hazai weboldalainak gyűjteménye rendszerezve. Azon területeket és témákat foglaltuk össze egy oldalban, amelyek minden építkezőnek segítséget tudnak nyújtani, segít eligazodni, keresni az építkezés világában. Kellemes böngészést, jó szórakozást kívánok az oldalon! ...

Kémény

Kémény

A kemeny.tlap.hu oldalon a kéményekről találhat információkat. Megtalálhatók itt a gyártók, forgalmazók, kivitelezők honlapjai ugyanúgy, mint az árlisták, építési útmutatók, kivitelezés közben elkövetett hibák és ezeknek a hibáknak a javítási módjai.

Fa anyagok, fa építészet

Fa anyagok, fa építészet

A faanyag.tlap.hu oldalon az építőiparban felhasznált fa alapanyagú építőanyagok találhatók. Kezdve az építési fa anyagtól (fagerenda, deszka, palló) egészen a kész gerendaházig találhatunk itt érdekes és hasznos weboldalakat.

Tetőfedő, kivitelezők

Tetőfedő, kivitelezők

Tetőfedő. A tetőfedő a ház koronáját, a tetőt tartja karban. Tevékenységei a bontás, javítás, karbantartás és a tetőfedés. A tető vagy tetőzet az épület, építmény belsejét védő réteg. A tető régebbi nyelvhasználatunk szerint haj, hajazat, héjazat, héjalás, fedél. Tulajdonképpen a legrégebbi és legfontosabb épületszerkezeti elem. A legkezdetlegesebb emberi hajlékok valójában csak tetőzetből álltak. Tetőfedő anyagok bemutatása, ismertetése. Az oldalon megtalálhatók még tetőfedő kivitelezők és kereskedések.

Szolgáltatók - szolgáltatások

Szolgáltatók - szolgáltatások

Kellene megfelelő szolgáltató de nem tudjuk hol keressük? Ezért készült el a szolgaltatok.tlap.hu oldalunk, hogy segítséget nyújtson azoknak, akik szolgáltatók szolgáltatásait keresik. Rendszerezi az élet különböző területein tevékenykedő szolgáltatók csoportját, mint pl.: építőipar, mezőgazdaság, fuvarozás, takarítás, ingatlan, őrző védő, reklám, kölcsönzés, rendezvény szolgáltatók. Ezen belül szerepel az oldalon burkoló, kertépítő, teherfuvarozó, taxisofőr, takarító, esküvői rendezvény szervező, fényképész, klíma szerelő és egyéb szolgáltató

Polisztirol - Hungarocell

Polisztirol - Hungarocell

A polisztirol (hungarocell) felhasználását mutatjuk be, melyet igen sokrétűen tudunk alkalmazni. Az ember nem is gondolná, mi mindenre jó ez az anyag. A polisztirol, más néven hungarocell nagyon közkedvelt építőanyag. Sok területen alkalmazzák pl.: csomagolóanyag, bútoripar, épületdíszítés és egyéb dekorációk. A polisztirol jellemzői: - könnyen mozgatható, szállítható - rugalmas - festhető - könnyű vele dolgozni - párás helyen is alkalmazható - környezetbarát, mert a polisztirol újrahasznosítható.

Kőműves

Kőműves

A kőműves oldalon megtalál mindent, ami a kőműves mesterséggel, építőanyagokkal, kőműves szerszámokkal kapcsolatos. Budapesti és vidéki kőművesekkel ismerkedhet meg, veheti fel a kapcsolatot. Tudnivalókat, információkat, tanácsokat tartalmazó kőműves mesterek honlapjai között válogathat, megtudhatja, hol vásárolhatóak meg a kőműves mesterséghez szükséges építőanyagok, szerszámok, és ha szüksége van kőműves mesterre az oldalon található mesteremberek közül kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet.

Szakember

Szakember

Kellene megfelelő szakember, de nem tudjuk hol keressük? Azért készült el a szakember.tlap.hu, hogy segítséget nyújtson azoknak, akik szakemberek segítségét keresik. A szakember.tlap.hu rendszerezi az élet különböző területein tevékenykedő szakemberek csoportját, mint pl.: jogi, egészségügyi, építőipari, fémipari, faipari, élelmiszer-ipari, mentális, szerelő, ruhaipari, szépségipari szakember. Ezen belül szerepel az oldalon orvos, ügyvéd, pszichológus, hentes, órás, cukrász, pék, ács, asztalos, kőműves, lakatos, cipész, kertépítő, fodrász, stb.

Hőszigetelés

Hőszigetelés

A hőszigetelés napjainkban egy gyakrabban emlegetett szó. Az emelkedő energia árak, és a környezettudatos gondolkodás, és nem utolsó sorban a korszerű hőszigetelő rendszerek terjedésének köszönhetően középpontba került a hőszigetelés. A katalógusban megtalálja a hagyományos és modern hőszigetelési eljárásokkal foglalkozó oldalakat, a nyílászárók, a homlokzatok, az utólagos hőszigeteléssel foglalkozó webhelyeket. A katalógus fórumán fölteheti kérdéseit és a témával foglalkozó szakemberek megválaszolják. Kellemes böngészést.

Hirdetés
Szakipar

Szakipar

Szeretném bemutatni és megismertetni a látogató közönséggel a magyar szakipart. Oldalam az építőipart, gépipart, nehézipart, könnyűipart, egyéb ipart foglalja magába, melynek az a célja, hogy rendszerezze a szakembereket, kivitelezőket, gyártókat, forgalmazókat termékeik, illetve földrajzi elhelyezkedéseik szerint. Ezáltal segítséget szeretnék nyújtani azoknak a személyeknek, akik ilyen jellegű termékeket, szakembereket, gyártókat, kivitelezőket keresnek és így az oldal által könnyebben rátalálnak a számukra legkedvezőbb lehetőségre.

Lakásfelújítás, családi ház felújítás

Lakásfelújítás, családi ház felújítás

Egy lakásfelújításhoz, családi ház felújításához nagyon sokféle szakember szükséges. A tervezéstől a kivitelezésig, a bontástól az építésig. A kőműves, a villanyszerelő, a vízszerelő, a burkoló, festő, asztalos és még sorolhatnám. A lakásfelújítás katalógusban igyekeztem összegyűjteni azokat az oldalakat amelyek információikkal nagy segítségére lehetnek a felújítási munkákhoz.

Burkoló, burkolás

Burkoló, burkolás

Hidegburkolás, melegburkolás, burkolat, parketta, padló gyártók, burkolóanyagok, kereskedők. Itt mindent megtalál, ami a burkolatválasztáshoz, burkolatfelújításhoz, burkolattervezéshez szüksége lehet.

Szigetelés

Szigetelés

Hangszigetelés, hőszigetelés, vízszigetelés. Szakemberek, technológiák, forgalmazók, kivitelezők. A szigetelés témakörben itt mindent megtalál. Nézze át dobozainkat és válassza ki a megfelelő szakembert.

Házépítés, építkezés

Házépítés, építkezés

Házépítés, építkezés, szakemberek, vállalkozók, szolgáltatók összegyűjtve, egy helyen, ezzel könnyítve az építkezőket az építkezésben. Ha szakembereket, vállalkozókat, szolgáltatásokat keres itt megtalálja.

Tüzép

Tüzép

Építőanyagot keres? tüzelőanyagot keres? Nálunk megtalálja a megfelelő telepet. Ha olyan tüzépet talál ami nincs a katalógusunkban, és elégedett a szolgáltatásával, kérem ajánlja a katalógusba. Ha Cserép - Cement - Faanyag - Tégla - Szerszámok - Kölcsönzők, akkor Tüzép.tlap.hu

Építő-mester

Építő-mester

Építkezik, lakásfelújítást tervez? Szakembereket keres? Itt jó helyen jár! Itt megtalálhatja a következő szakembereket: ács, bádogos, burkoló, épületasztalos, festő - mázoló- tapétázó, kőfaragó, kőműves, lakatos, szigetelő, villanyszerelő, víz-gáz -fűtésszerelő. Ha nem találja az Ön által keresett szakembert jelezze a szerkesztőnek. Ha Ön szakember és még nincs a katalógusban, küldje el ajánlását.

Tuti menü