Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szervezetek képes leírás - Tégla.tlap.hu
részletek »

Szervezetek - Tégla.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tegla.tlap.hu » Szervezetek
Keresés
Találatok száma - 5 db
MÉSZ

MÉSZ

Az 1902-ben alakult Magyar Építőművészek Szövetsége a minőségi építészet iránt elkötelezettek szakmai szervezete, és mint ilyen, kapcsolatokra és együttműködésekre törekszik az egyéb művészeti ágakkal, valamint a különböző nemzetközi építész szervezetekkel, mint az UIA (Építészek Nemzetközi Szervezete), amelynek 1955. óta tagja.

MGYOSZ

MGYOSZ

Az MGYOSZ országos gazdasági, munkaadói szövetség, amelynek célja olyan érdekképviseleti és érdekérvényesítő tevékenység ellátása, mely a gazdasági és munkaadói érdekek megvalósulását segíti és megteremti a Magyarországon működő tőke képviseletét is. A szövetség önkéntes társulással szerveződik. Az MGYOSZ meghatározó szereplője a tripartit érdekegyeztetésnek.

ÉFE

ÉFE

Az Építkezők Fogyasztóvédelmi Egyesülete a saját eszközeivel igyekszik növelni az építkezők biztonságát. Ilyen eszköz az Építkezés Mentoráció, amely az ingatlan építésével, felújításával, átépítéssel kapcsolatos jogi és építőipari kérdésekben biztosít az építtetőnek folyamatos tanácsadási felügyeletet a munkálatok teljes ideje alatt.

MÉASZ

MÉASZ

AMagyar Építőanyagipari Szövetség olyan politikailag semleges, szakmailag hiteles, etikailag mértékadó szakmai érdekvédelmi fórum, amely: - összehangolja az építőanyag gyártók érdekeit és közvetíti a döntéshozók felé, - képviseli tagjait és az építőanyag-ipart a hazai és a nemzetközi szakmai életben,- - tagjai számára vonzó és hasznosítható szolgáltatásokat nyújt.

ÉMI

ÉMI

Az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. az 1963-ban alapított Építésügyi Minőségellenőrző Intézet (ÉMI) és az Építéstudományi Intézet (ÉTI) jogutódja, évtizedek óta kiemelt felelősséggel és feladatkörrel rendelkező szervezet. Tevékenységünk az építő- és építőanyagipar egész területére kiterjed. Vizsgálattal, ellenőrzéssel és tanúsítással közreműködünk az építési termékek megfelelőség igazolásában.

Tuti menü